Cea mai buna imprimanta laser color

Am modificat articolul ultima data pe: 02.03.24

Modele recomandate in 2024

 

 

HP LaserJet Pro MFP M176n

 

1-multifunctional-laser-color-hp-laserjet-pro-mfp-m176nDaca te intereseaza o imprimanta laser color multifunctionala de la HP si preferi una care sa faca fata si intr-un mic birou, atunci cu siguranta va trebui sa verifici ce are de oferit acest model. Asigura printare, scanare si copiere, realizand tiparirea color la o calitate de necontestat. Este facuta pentru a suporta un regim de lucru moderat, cu 950 de copii A4 realizate pe luna. Rata de lucru este de 16ppm la imprimare alb/negru si de 4ppm la imagini color. Accepta foi cu greutatea de 60 – 120g/mp si poate asigura rezolutii de copiere de 300x300dpi si 600x600dpi la imprimare, ceea ce demonstreaza ca imaginile sunt redate foarte clar. Pana si scannerul optic reuseste sa preia imagini pana la valori maxime de 1200dpi. Lucreaza cu Windows, Linux si Mac OS ca sisteme de operare suportate si concureaza pentru titlul de cea mai buna imprimanta laser color A4 cu pret moderat.

 

 

 

 

Canon MF623Cn

 

2-multifunctional-laser-color-canon-mf623cnCand cauti o imprimanta laser color ieftina si buna de la Canon, se prea poate ca acest model iti va oferi facilitatile de care ai nevoie in cadrul unui birou de firma. Lucreaza cu format maxim A4 si va efectua imprimare, copiere si scanare. Este gata sa asigure o productivitate mare, cu un volum de lucru maxim recomandat la 1500 coli printate pe luna.

Va functiona cu foi de 60-163g/mp si cu rezerve toner Canon conventionale. La copiere si imprimare alb/negru, viteza de lucru e de 14ppm. In mod surprinzator, pentru mediul color se pastreaza aceeasi rata de lucru. Rezolutia de scanare si imprimare este aceeasi, de 600x600dpi, o valoare ce indica imagini clare, calitative. Lucreaza cu cele mai importante sisteme de operare, iar conectivitatea e asigurata prin USB si posibilitatea de integrare in retea. Ecranul tactil LCD color iti permite sa efectuezi facil setarile, avand o diagonala de 8.9cm.

 

 

 

 

 

HP LaserJet Pro MFP M177fw

 

3-multifunctional-laser-color-hp-laserjet-pro-mfp-m177fwCand trebuie sa cumperi o imprimanta laser color cu scaner si fax, cea mai ieftina solutie din gama medie de performanta ramane acest model HP. Asigura copiere, scanare, functie all in one si fax, alaturi de optiunea de baza, pentru printare. Lucreaza conectata prin fir, USB sau wireless, in functie de posibilitatile de integrare in retea. Volumul de lucru recomandat este moderat, de 950 de copii intr-o luna, in timp ce rata de printare e de maxim 16ppm.

La copiere si imprimare color, aceasta scade la 4ppm. Scannerul permite pana la 1200dpi rezolutie ce poate fi setata preferential, iar memoria faxului include 500 de pagini. Poti seta pana la 100 de numere pe apelare rapida. Va fi recunoscuta de orice calculator cuWindows, Linux si Mac si va consuma numai 200W. Cu ajutorul unui ecran de 7.6cm vei reusi sa efectuezi orice fel de setare.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune imprimante laser color

 

Cand te interesezi unde gasesc imprimanta laser color la un pret bun alti cumparatori nu e neaparat pentru ca vrei sa dotezi un birou cu un astfel de echipament de printare. Indiferent care ar fi motivul, daca vrei sa cunosti mai multe sfaturi de achizitie, iata-le aici explicate pe scurt:

Primul aspect ce trebuie decis este daca vrei o simpla imprimanta sau preferi sa cumperi o multifunctionala. Aceasta din urma iti va oferi fotocopiere si scanare, pe langa functia de baza de printare color. Se potriveste mult mai bine intr-o firma in al carui birou sunt procesate tot felul de acte. De asemenea, chiar si pentru utilizare la domiciliu, functia de scanner va fi foarte utila. Daca esti gata sa te multumesti cu capabilitati de lucru minime si medii, atunci cel mai bine cumperi o multifunctionala laser la pret minim.

Gandeste-te daca ai nevoie de un dispozitiv conectat continuu in retea sau de unul wireless. Firesc, cel fara fir te va costa mai mult. Hotaraste-te ce fel de documente vrei sa procesezi; daca lucrezi doar cu acte, ai nevoie de un format de dimensiuni A4; in cazul in care vei procesa imagini mari, cauta o imprimanta laser color A2 sau A3, dar fii gata sa investesti mai mult. Stim ca viteza de tiparire de text alb/negru este foarte mare la un produs cu laser si ca majoritatea au functie duplex(fata/verso). O rata de 10 pagini pe minut este moderata, iar tot ce depaseste 15ppm, deja se integreaza in gama performanta.

Coordonatele se schimba la imagini color, unde imprimanta se misca mai incet(minima 2-4ppm). Ia in considerare rezolutia de printare, de scanare si pe cea de copiere, alaturi de aria maxima de scanare, gramajul foilor acceptate si consumabilele compatibile. Sistemele de operare recunoscute, volumul de pagini printate pe luna recomandat si brandul mai pot fi indicatori importanti, recomandati de pareri despre cele mai bune imprimante laser color. Iata iti mai putem da ca exemple rentabile:

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu